Ukládání filtrování

Uvítal bych možnost volby jestli se filtrování má nebo nemá ukládat v rámci přecházení karet "Společnosti", "Příležitosti" atd.

Momentálně to vždy uloží např. společnosti které jsem předtím vyfiltroval. Rád bych se tohoto uložení vzdal, abych viděl společnosti bez filtrování pokaždé když vstoupím do sekce "Společnosti". Nyní musím filtrování pokaždé vyrušit křížkem.

Zvažuje se Autor návrhu: Moderator Poslední hlas: 29 lis Komentáře: 0

Přidat komentář

0 / 1,000

* Vaše jméno bude veřejně viditelné

* E-mail nebude zobrazen u návrhu